Lyrical Jazz workshop

Laupäeval 16. oktoobril 2010 kell 15.00-17.00
Lüüriline Jazz annab Sulle positiivse kogemuse. See on tantsustiil hingele, vaimule ja kehale! Tundi viib läbi tantsija/tantsuõpetaja/koreograaf Eliisa Lott
Lüüriline Jazz ühendab endas erinevaid tantsustiile ning lähtub väga otseselt antud õpetajast. “Minu jaoks sulavad antud žanris kokku hing ja liikumine, see tähendab, et ei tantsi ainult keha vaid seal peab olema ka see “miski”, mis paneb keha elama”. Tegemist on  väga hingelise stiiliga ning tantsima on oodatud kõik, kes soovivad sellest osa saada.

Soovituslik on eelnev tantsukogemus ning kellel võimalik võiks kaasa võtta ka põlvekaitsmed ning treeningriieteks võiks olla pikad püksid ja mugav pluus.

Eliisa Lott: “2009 aasta juunis lõpetasin Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia tantsukunsti erialal- tantsuõpetaja ja koreograafina.  Õpetajana tegutsen hetkel Eesti Tantsuagentuuri tantsukoolis kaasaegse tantsu õpetajana. Lisaks vabakutseline tantsija ning koreograaf. Koreograafina viimane töö: “Eskimo Puuder”   2009, etendus Kanuti Gildi Saalis,TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia black boxis ning   Tallinna Linnateatris.”

Hind: eelmüügist kuni 10. oktoober 100 krooni, kohapeal 150 krooni. Hind tudengitele 100 krooni.