Latiinotantsu ja salsa meistriklass 25. septembril kell 12.00!

Osale laupäeval 25. septembril Tähtvere Tantsukeskuses salsa, bachata ja cha-cha trennides Gael Leonardo Combarros Hermani juhendamisel!

Rõõmsameelse ja energiast pakatava Gaeli käe all saavad Eestis tantse õppida nii algajad kui edasijõudnud, üksik-kui paaristantsijad.

Gael Herman on tantsuõpetaja Hispaaniast (Barcelonast), spetsialiseerudes LA ja Puerto Rico salsale, bachatale ning cha-cha’le. Lisaks tantsutundide andmisele esineb ta erinevatel tantsushowdel ja -võistlustel nii tantsugruppides kui ka üksikpaarina, nii Hispaanias kui Euroopas.

Kahe tunnine meistriklass sisaldab sissejuhatust erinevatesse tantsustiilidesse (cha-cha, bachata, salsa), body styling and bodymoving. Jätkub hoogne soolotants, milles on põhirõhk kehatööl ja liikumisel. Show’likus trennis õpetatakse salsa, bachata ning cha-cha elemente ning oskust improviseerida ja kuidas olla tantsides loominguline.

Latiinotantsu meistriklass on mõeldud kõikidele tasemetele. Tantsule lähenetakse individuaalsest aspektist ja õpetatakse sooloelemente show’liku stiili kaudu.

Hind eelmüügist kuni 20. septembrini 195 kr / 12,46 €
Peale 20. septembrit ja kohapeal 250 kr / 15,98 €.

Soovitame trennidesse varem registreeruda, sest kohtade arv on piiratud! Registreerumise kinnituseks on makse sooritamine. Tasumine OÜ Dance & Travel pangakontole või kohapeal enne trenni kohapeal.

Saaja: OÜ Dance & Travel
a/a 221045867757 (Swedbank)
Selgitus: Workshop Tähtvere Tantsukeskuses ja osaleja nimi

Riietus olgu vaba ja mugav. Jalanõud võivad olla nii kingad kui ka tantsutossud.
NB! Kingad peavad olema ilma kontsaplekkideta!

Kaasa võtta hea tuju, naeratus ja energia!:)

Meistriklassi korraldab:

OÜ Dance & Travel
www.danceandtravel.ee
siivi@danceandtravel.ee
tel. 529 8974 (Siivi)

Vaata ka Gaeli ja tema sarmika tantsupartneri Francesca Romani esinemist: