Nüüd müügil ka DVD!
Kõikidel, kes soovivad jõulukontserti veel meenutada ja tantse uuesti üle vaadata või soovivad seda teha esmakordselt, siis müügile on ilmunud Tähtvere Tantsukeskuse jõulukontserdi DVD. Enda soovist andke palun teada administraatorile ning kui DVD valmib, saate selle kätte. DVD pealt leiate kõik esitatud tantsunumbrid, lisaks ka mõned üllatusklipid.

Väikse lühikokkuvõtte ja treileri leiate aadressilt

Tähtvere Tantsukeskuse jõulukontsert toimub teisipäeval, 20. detsembril Sadamateatris kell 19.00.

Esinevad erinevad keskuse grupid alates kõige pisematest kuni suuremateni välja. Tulevad esitamisele nii erinevatel võistlustel edukad olnud kavad kui ka esmaettekanded, lisaks mitmed vaheesinejad. Tuleb vinge show!

Piletid on saadavad keskuse administraatori käest.
Eelmüügist saab iga esineja osta ühe pileti 1 euroga, mitte-tantsijatele esimene pilet ja tantsijatele järgmised piletid 4 eurot ja kohapeal vabade kohtade olemasolul 6 eurot. Eelmüük kestab toimumise päeval kuni kella 12.00ni

Kohtumiseni jõulukontserdil!