Treeneri teisipäev on rubriik, mille kaudu saate igal nädalal tuttavamaks mõnega meie ägedatest treeneritest. Kuna jõulud on kohe-kohe ukse ees, siis seekord jagavad tantsukooli treenerid teiega oma jõulusoove.

Head lugemist ja häid saabuvaid pühi! 

Eva-Liis: Jõuluperioodil soovin imelist ja rahulikku aega koos kõige kallimatega – väärtustage enda lähedasi ja hoidke neid! Uude aastasse aga julgust väljuda mugavustsoonist – kaotada pole midagi, aga võita oi-kui-palju!

Marit: Kallis Tähtpere! Soovin teile kõiiige ilusamaid jõule ja särtsakat uut aastat. Näidake Jõuluvanale ette oma parimad trikid ja tantsud ning uuel aastal tantsime juba uue hooga!

Maris: Soovin, et aasta lõpuks suudaksid kõik oma elust eemaldada negatiivse ja läheksid uuele aastale vastu täielikult elujõuliste ja positiivsetena.

Kerstin: Kuuseokste vaigulõhna jõuluõhtuks teile tuppa. Keset kaunist küünlasära, vana-aasta saatke ära. Häid pühi!

Maarja: Kallid tantsusõbrad, mõnusaid jõule pere seltsis! Uueks aastaks panen endale kõrva taha ja soovin ka teile – don´t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect! Ehk et rõõmu ja kohalolekut igasse hetke, nii trennis, laval kui mujal elus 

Greetel-Joanna: Soovin, et pühade ajal saaksid kõigi tantsijate patareid jälle energiat täis laetud, et uuel aastal olla palju parem kui varem.

Bertram: Et aasta uus algaks energiliselt ja oleks teotahet täis! Julgust ületada iseendale seatud ootusi mitmekümnekordselt. Soovin, et külvatud seemned annaksid kõige maitsvamaid töövilju! 

Dolores-Carina: Soovin, et ükski tantsija ei unustaks pühade meeleolus ära ka tantsimist, sest üks päkapikk sosistas, et tantsijad olevat jõuluvana lemmikud!

Hanna-Liina: Soovin Tähtperele rahulikku jõuluaega ja tantsurohket uut aastat!  Endale sean uueks aastaks eesmärgi välja minna soologa. 

Marlen: Soovin Tähtperele tantsurohkeid pühi ja uueks aastaks veel rohkem töökust, pühendumist ja mis peamine – kuhjaga tantsurõõmu!

Martin: Kaunist jõuluaega ja tantsurohket uut aastat!