Pühapäeval, 15. jaanuaril toimus Tähtvere Tantsukeskuses avatud uste päev. 

Avatud uste päev on saanud vahvaks traditsiooniks, mida korraldame igal hooajal septembris ja jaanuaris, et huvilised saaksid tasuta tutvuda täiskasvanute treeningute ja beebikooli tundidega. 

Rõõm oli näha, et juba päeva esimestesse tundidesse jõudis mitmeid huvilisi ning ühel hetkel oli tantsukeskuse koridor tõeliselt liikumissõpradest kihamas – tunnid toimusid korraga kolmes saalis. 

Alguse panime ka uuele traditsioonile – toimus beebikooli loeng, sel korral sünnitusest taastumise teemal. Oma valdkonna spetsialist ja beebikooli juhendaja Reet Linkberg rääkis rasedatele, emadele ja teistele naistele, kuidas ära tunda sünnitusjärgseid komplikatsioone ning end kõige paremini aidata. Peagi on plaanis korraldada järgmine loeng beebikooli klientidele ja teistele huvilistele.

Päeva tipphetkeks oli traditsiooniliselt Zumba treening, mil tantsusõbrad ühtses rütmis ladina-ameerika muusika saatel tantsu nautisid.

Päeva jooksul külastas treeninguid üle 125 liikumisfänni. Oli palju täiesti uusi huvilisi aga ka neid, kes juba varasemalt treeningutes on osalenud, kuid soovisid proovida uusi stiile.

Juhendajate ja osalejate energia oli õhus tuntav ning päev andis kinnitust, miks on tants ja liikumine ühed parimad treeningu- ja ajaveetmisvõimalused. Kes veel trennidesse jõudnud ei ole, kuid hing ihkab liikuda või tantsida, siis ootame teid registreerima koduleheküljel.

Särav osaleja Lidia kommenteeris avatud uste päeva treeninguid:

„Üle pika aja sain taas suurepärase elamuse tantsust ja muusikast. Limiteeritud aja tõttu sain osa võtta vaid kolme oma lemmiktrenni demost: Zumba, Zumba Toning ja Ladies Latin. Loomulikult oli elamus nii inspireeriv, et otsustasin kindlasti tantsima tulla. Te olete nii ägedad! Trennis näeme!!!“