Kauaoodatud talvine tantsulaager tuleb taas! Kuna suvi on kaugel, kuid laagriisu on suur, siis korraldame teist aastat järjest ka linnalaagri – kui eelmisel aastal oli sügislaager, siis seekord tuleb talvelaager! Laagerdame 27.-29. detsembril Tähtvere Tantsukeskuse ruumides, osalemine on kõige suurematele tantsugruppidele. Laagris osalevad grupid: esinemisgrupp, tänavatants vanematele, tänavatants 7.-9. klassile, tantsuklass suurematele.

Kuna on suur huvi ööbimise vastu, siis huvilistel on võimalik ööbida ka tantsukeskuse ruumides, kuid kes soovib Une-Mati külla kutsuda kodus asuvasse asemesse, ka see on täiesti mõeldav variant.

Laagri hinnas ei sisaldu söögid – kuna asume kesklinna lähedal, kus on mitmeid häid ja väga mitmkekülgse valikuga söögikohti, siis nendega konkureerima ei hakka. Võib ka kodust võileiva kaasa meisterdada ning kindlasti on ka tantsukeskuse kohvikus üht kui teist saadaval.

Laagris õpitakse uusi esinemiskavasid, tutvutakse külalistreeneritega, proovitakse uusi stiile ning saadakse lisaks treeningutele ka naermisest tugevamad kõhulihased! Tuleb suurepärane segu raskest tööst ja lõbusatest hetkedest.

Täpsem informatsioon edastatakse laagrilisteni pärast registreerimist.

Eelmise aasta fotojäädvustused leiad aadressilt
https://tartutants.ee/galerii/pildid/2012/linnalaager-25-11-27-11-2011/