Tähtvere Tantsukeskuse tantsukooli selleaastane hooaja lõpukontsert-etendus tuleb taas ning suuremalt kui eales varem!

Särav lõpp tantsuhooajale pannakse 1. juunil kell 18.30 A. Le Coq spordihoones toimuval tantsuetendusel, kus astuvad üles kõik tantsukooli grupid alates 3-aastastest kuni täiskasvanuteni, üllatusesinejad ning toimub üks imeline tantsu ja energiat täis õhtu.

Tantsukooli grupid on olnud käesoleval 2013/14 hooajal väga edukad – tantsijad olid Eesti suurima tantsufestivali “Koolitants” nominendid, see hooaeg on toonud meile ka esimesed karikad välisvõistlustelt (Dance Revolution 2014 Vilniusest, Leedust) ning arvukalt poodiumikohti Estonian Dance Organizationi karikaetappidelt. Kuid võistlustest tähtsamgi on tantsurõõm ning nauding ühisest liikumisest ning just seda rõõmu ja energiat soovime jagada ka publikuga.

Kaasa elama ja uudistama on oodatud kõik tantsu- ning liikumishuvilised!

 

 

Pileteid saab osta Tähtvere Tennise-ja Tantsukeskuse (Laulupeo pst 19) administraatori juurest:

Ühe 2-eurose pileti saab osta iga kontserdil esineja, kõik ülejäänud piletid ning piletid teistele huvilistele on 5 eurot.

Etenduse toimumise päeval ning kohapeal enne etenduse algust vabade kohtade olemasolul on pileti hind 8 eurot.

 

kevad2014-plakat