Meil on suur rõõm näha, et huvi meie tantsukooli vastu on suur ning on palju toredaid tantsusõpru, kes soovivad  liituda meiega hooajast 2015/16.

Informatsioon kõigile, kes soovivad uuest aastast meie toredate tegemistega liituda:

Mudilastele ja eelkooliealistele tantsuhuvilistele (kel on täitunud septembriks vähemalt kolm eluaastat)  on täitmiseks järgnev registreerimisvorm – Vajuta siia https://tartutants.ee/uudised/mudilaste-ja-eelkooliealiste-tantsutundi-registreerimine/. Kuna huvilisi on juba väga-väga palju, siis praegusel hetkel registreerimiseks olete suure tõenäosusega ootejärjekorras

Juba veidi suuremaid huvilisi (esimesest klassist kuni täiskasvanuteni, ülemist vanusepiiri pole) kutsume aga kevadisele uute tantsijate vastuvõtule,  mis toimub pühapäeval, 23. augustil ja laupäeval, 5. septembril

Vastuvõtt toimub kolmes grupis:
11.30 – 1.-3. klassi sügisel minevad huvilised
12.30 – 4.-7. klass
13.30 – 8. klass ja vanemad

Ajakavas võib toimuda muudatusi. Kõige täpsem info meilitsi! 

Planeeritavad kooliealiste grupid hooajal 2015/16:
Lastetants 1, 2 ja 3 (1.-3. klass) (päevane grupp ja õhtupoolne grupp)
Noored 3 (4.-6. klass)
Noored 2 (7.-9. klass)
Noored 1 (10. klass ja vanemad)

Võistlustele ja esinemistele suunatud:
Tantsuklass 3 (2.-3. klass)
Tantsuklass 2 (4.-6. klass)
Tantsuklass 1 (7.-9. klass)

Uus! Stiilipõhised eliitklassid eelneva vastava stiili kogemustepagasiga tantsijatele alates 15. eluaastast
Kokku on kolm põhisuunda:
Hiphop
Streetdance Show
Show Contemporary

Antud stiilide vahel võimalus valida ning igasse eliitgruppi eraldi kandideerida, mitmekülgseks arenguks soovitame osaleda mitme grupi töös.
Kui on kindel soov kandideerida mõnda eliitklassidest, siis kirjutada vastav informatsioon vastuvõtu registreerimisvormis lisainfo välja.

Lisaks pakume erinevaid lisatreeninguid nt: Tantsutehnika, Disco jm.

Täiskasvanutele on täiskasvanute tantsugrupp ja seltskonnatantsu hobigrupp – antud gruppidesse soovi korral katsetele tulema ei pea, info liitumise kohta leiate antud grupi lehelt!

Meie tantsukooliga liitumiseks on oluline tulla uute tantsijate vastuvõtu üritusele ning palume täita ka eelnevalt kindlasti registreerimisvorm. NB! Vorm on saadetud, kui väljad kaovad ära ning asemele tekib vormi saatmise eest tänav tekst.

No Fields Found.

 

tähtvere 5