Kolmapäeval, 31. mail kl 18.30 ootame kõiki tantsusõpru Tähtvere Tantsukeskuse kevadkontserdile!

Kontsert toimub Eesti Põllumajandusmuuseumi väliareenil (Pargi 4, Ülenurme vald).

Näha saab hoogsat kokkuvõtet meie hooajast, sealhulgas võistluskavasid, mis pälvinud tunnustust eestisisestelt ja rahvusvahelistelt võistlustelt. Laval ka esmaettekanded nii väikestelt kui suurtelt – lisaks tantsukoolile tulevad esinema meie beebikooli pisikesed tantsijad ning täiskasvanud, kes osalevad tantsulistel kursustel.

Õhtujuht on Koolitantsu festivalilt tuntud suurepärane Aleksandr Žemžurov. Kohapeal avatud kohvik ning vahvad tegevused lastele.

Pilet eelmüügist 7 eurot (kuni 30.05 või kuni kohti jätkub). Kohapealt 12 eurot (ainult vabade kohtade olemasolul).

Pileteid saab soetada alates 02.05 Tähtvere Tennise- ja Tantsukeskuse administraatori käest.

NB! Kuna tegemist on väliüritusega, palume riietuda vastavalt ilmale ning vajadusel võtta kaasa soojad riided, et hoolimata ilmast saaksite kontserti nautida. Muidugi loodame, et ilmataat rõõmustab meid ilusa õhtuga! 🙂